Termeni si conditii

www.creeaza.ro este proprietatea lui Merezeanu Alexandru Viorel Persoana Fizica Autorizata care are sediul in Municipiul Ploiesti,Judet Prahova,Strada Cameliei,nr.18A etaj 3,Apartament 35 ,bloc 25 C.U.I 43065534,Numar de inmatriculare la Registrul Comertului F29 /841 /2020.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos pentru schimbul de marfuri contra unor sume de bani pe baza unei facturi sau a unui bon fiscal. Inmanarea unei sume de bani fara prezenta unui bon fiscal reprezinta infractiune si va rugam sa solicitati organele competente.

www.creeaza.ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul nostru, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Merezeanu Alexandru Viorel P.F.A, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Este strict interzisa fortarea unei client pentru achizitionarea unui produs pe care acesta nu si-l mai doreste ,automat firma va suporta taxele de retur aferente comenzii livrate conform contractului de prestari servicii intocmit de Firma Fan Courier si beneficiarul Merezeanu Alexandru Viorel P.F.A.

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@creeaza.ro. Creeaza.ro va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Creeaza.ro doar in scopul vanzarii produselor comandate de dvs iar la cerere dvs pentru primirea de materiale publicitare fiind strict interzisa divulgarea datelor personale catre alti terti fiind pedepsita conform GPDR.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Creeaza.ro Merezeanu Alexandru Viorel P.F.A

De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Merezeanu Alexandru Viorel P.F.A cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Garantia produselor

www.creeaza.ro garanteaza ambalarea produselor corespunzator pentru ca utilizatorul final sa se poata bucura de acestea fara niciun defect .Orice  defect aparut din cauza productiei sau a mijloacelor de transport trebuie sesizat in maxim 48 de ore de la primirea comenzii fiin ulterior inlocuite.

Taxele de transport nu sunt obligatia noastra pentru a fi platite ,ele sunt suportate in totalitate de catre client exceptand promotiile in care taxele de transport sunt gratuite.

Pentru orice modificare la comanda ,clientul este obligat sa ne trimita un mesaj contact@creeaza.ro sau sa ne sune 0726384160 pentru modificarea comenzii in maxim 5 ore de la plasarea comenzi.Daca trece de 5 ore ,nu se mai percep modificari prealabile ,comanda fiind trimisa cum s-a specificat anterior.

Va multumim pentru intelegere! 

Echipa Creeaza.ro Va doresc o zi cat mai buna cu cat mai multe realizari!